Our Destinations

Vi vill tacka er för allt vi fått vara med om, på denna fantastiska resa till Peru, som vi alltid kommer att ha med i våra hjärtan.

Newsletter

Namn
E-post

kammarkollegietDag 1 Santiago / historiska centret / Santiago
Mottagning på flygplatsen i Santiago. Och transfer till hotell. Stadsrundtur, med start i Cerro Santa Lucía, där staden grundades 1541. Därefter besök på statsrådsborgen ”La Moneda”, och det stora torget, där det är möjligt att se viktiga platser som Domkyrkan, Postcentret och Santiagos stadshus. Slutligen, efter att ha passerat Mapochofloden, beger vi oss till olika bostadsområden för att få en bredare bild av den stora staden, tillbaka till hotellet i Santiago.
Dag 2 Santiago / Concha y Toro vingård / Santiago
Tidig morgon, avresa till en av de berömda vinodlingarna i Pirque, Viña Concha y Toro. Vi färdas över dess viktigaste gård tills anländer till Casa patronal området med dess lagun, som omges av en vacker park. Vinprovning av de bästa vinerna som produceras på vingården. Vi återvänder till Santiago. Ledig eftermiddag.
Dag 3 Santiago / Maipo Valley / Santiago
Tidig avresa, söder om Santiago i Valle del Maipo nu två vingårdar: Undurraga och Cousiño Macul, upptäcka vinframställningen och möjlighet att smaka på vinerna. Återgå till Santiago.
Dag 4 Santiago
Vid bestämd tidpunkt, transfer till flygplatsen för avresa.

Anmärkningar

Vingårdarna har stängt på lördagseftermiddagar och på söndagar.
I programmet ingår provsmakning av 2 viner på varje vingård.

Måltider
Dag 1 Inga måltider
Dag 2 Frukost
Dag 3 Frukost – Lunch
Dag 4 Frukost

Information om hotellen!

Mars– Sep 2011

Pris: 5 000 SEK/person

Hotell Dubbelrum
NH Ciudad de Santiago
Fundador
Providencia
Galerias 5000
Torremayor
Eurotel Providencia

Kontakta oss för bokning!
BloggTwitterFacebook