Our Destinations

Vi vill tacka er för allt vi fått vara med om, på denna fantastiska resa till Peru, som vi alltid kommer att ha med i våra hjärtan.

Newsletter

Namn
E-post

kammarkollegietColchagua valley

Colchagua valley

Colchagua-valley

Colchagua-valley

Santa cruz

Santa cruz

 

Dag 1: Santiago – Pirque – Santiago
Mottagning på flygplatsen i Santiago och transfer till hotellet. Halvdagsutflykt som inleds i Pirque (sydost om Santiago), där vingården Concha Y Toro ligger. Vi vandrar genom vingårdarna och smakar de högkvalitativa vinerna. Vi besöker vingården Undurraga för vinprovning. Återvänder sedan till hotellet i Santiago

Dag 2 Santiago – Valle de Aconcagua – Santiago
Aconcaguadalens vingårdar är omgivna av en kolonial atmosfär. De viktigaste vingårdarna i området besöker vi, exempelvis Von Siebenthal, Errazuriz (där vi äter lunch) och San Esteban. Provinsen San Felipe erbjuder det förtrollande landet och livet där, med denna tur är det möjligt att ta reda vingårdens historia, produktionsprocess samt att få glädja smaklökarna med denna läckra dryck. Återvänder mot Santiago. Boende.

Dag 3 Santiago – Valle De Colchagua – Santiago
Avresa från Hotell i Santiago Till Colchagua Valley, belägen i centrala zonen är det ett av de mest bördiga dalarna i Chile, Dedicated främst Frukt-och vinproduktion. Ankomst till Santa Cruz, Besök på två vingårdar med möjlighet att bekanta sig med anläggningarna och smaka viner. Lunch på eftermiddagen och besök Colchaguamuséet. De har en stor samling av historiska Sydamerikanska objekt, religiösa föremål, silverföremål från Mapuchefolket, vagnar och lantbruksmaskiner, och även en stor samling insekter. Vi kommer till Santa Cruz hotell, där ett glas vin väntar som välkomstdrink.

Dag 4 Santiago – Valparaiso – Viña del Mar – Santiago
Avgång till kusten. Det är möjligt att se ut över Curacavi och Casablanca dalarna kustbergskedjan och den varierande vegetationen. Ankomst till Valparaiso, som är den viktigaste kommersiella hamnen i Chile. Där kan man se multifärgade hus byggda i bergen. Besök på La Sebastiana, Pablo Nerudas gamla hus; därefter fortsätter vi till nationalkongressen, Pedro Montt-avenyn, italienska parken, Victoriatorget och katedralen. Turen fortsätter längs kustgränsen från Valparaíso till Viña del Mar, även känd som ”Ciudad Jardín”. Där finns platser som Reloj Floral, Castillo Wulff, Casino Kommunal, Avenida Perú, Acapulco Beach, Muelle Vergara. Resan fortsätter genom kusten och vi besöker saltgruvorna, Renaca och Cochoastränderna. Vi återvänder sedan till Valparaiso för övernattning.

Dag 5 Santiago
På bestämd tid, transfer till flygplatsen för avfärd med flyg.

Anmärkningar
Säsong: Året runt. ·
Språk: spanska – engelska – Portugisiska

Måltider
Dag 1 Inga måltider
Dag 2-4 Frukost – Lunch
Dag 5 Frukost

Information om hotellen

Hotel-Galerias


Hotell Rum Dubbel

Feb 2010

Singel

Feb 2010

Dubbel

Mar – Sep 2010

Singel

Mar – Sep 2010

Galerias Std 11684 15134 9568 15318

 

 

Kontakta oss för bokning!
BloggTwitterFacebook