Our Destinations

Vi är väldigt nöjda med resan som var till 100 % väl genomförd med allt vad som vi blev lovade

Newsletter

Namn
E-post

kammarkollegietVinprovning på den chilenska landsbygden
5 dagar/4 nätter

Total distans: omkring 800 km.

I de hus och bodegor som vi besöker får du inte bara chansen att prova på de delikata vinerna. Du får även chansen att fördjupa dig i den speciella chilenska landsbygdskulturen.

Dag 1: Santiago
Avgång från Santiagos flygplats. Eftermiddagen ägnas till att utforska Santiago och dess omgivning. Vi kan rekommendera ett besök i Santiagos historiska centrum eller ett besök i Cerro San Cristóbal för att se utsikten över staden. Hotellövernattning, Santiago.

Dag 2 Santiago-Valle de Casa Blanca-Valparaiso
Förmiddag, Besök i Valle de Casablanca (125 Km. – asfalterad väg). Vi rekommenderar att du besöker en vingård i det här området. För att nämna några finns Indómita, Viña Mar, Veramonte, Casas del Bosque. Eftermiddag, besök i staden  Valparaíso (70 km. – asfalterad väg). Se Vi rekommenderar att du besöker poeten Pablo Nerudas hus. Hotellövernattning, Valparaìso.

Dag 3 Valparaiso-Valle-de Cachagua -Santa Cruz
Förmiddag: Besök i Valle del Cachapoal (196 Km. asfalterad väg), där man får möjlighet att utforska olika faciliteter, maskiner och bodegor, såväl som att delta i processen av olika typer av viner. De vingårdar ni finner i den här dalen är bland annat Lagar De Bezana, Château Los Boldos, Porta, Anakena, Altaïr, Gracia och Casas Del Toqui. Eftermiddag: Besök i Valle de Colchagua (93,82 Km. asfalterad väg), känd för att vara en av de mest bördiga dalarna i produktionen av fina viner, i synnerhet röda viner, vars kvalitet är världsberömd. Några av de många vingårdar ni finner här är Viu Manent, Santa Laura, Bisquert, Mont Gras och Montes. Övernattning i Santa Cruz Plaza

Dag 4 Santa  Cruz-Valle de Colcagua-Santa Cruz
Förmiddag: Besök i Casa de los Espiritus de Colchagua (100 meter från hotellet), en historisk plats, där det utförs gammeldags arbete med att blanda frukt och växter med aguardiente, för att producera delikata likörer. Därefter blir det ett besök i Colchaguamuséet, som har en intressant blandning av insekter som fångats in i bärnsten*Ambar och objekt från den förcolombianska kulturen. Eftermiddag: Besök i vingården Santa Cruz (25 Km. asfalterad väg), med en linbana som man kan åka upp i för att titta på utsikten över Indianbyn, där man har återskapat byggnader över Mapuche, Rapa Nui och Quechuakulturerna. Övernattning i Santa Cruz

Dag 5 Santa Cruz-Santiago
Förmiddag. Avgång från Valle de Colchagua och återkomst till Santiago (125 Km. asfalterad väg).

Anmärkningar
Vi rekommenderar att hyra fordon som är kategoriserade för 5 dagar.Minimum:1 passagerare.
För att hyra bil krävs det att man har ett internationellt körkort och är minst 25 år gammal.
Inträdet till vingårdarna ingår inte i priset. Ungefärliga priser: Funicular USD3, Teleférico USD4, La Sebastiana USD5, Viñas Casablanca USD10, Viñas Cachapoal USD10, Viñas Colchagua USD10, Museo de Colchagua USD7, Casa delos Espíritus USD12, Ungefärlig bensinkostnad per liter i Chile: USD1.5 liter. Diesel UDS 1.4 liter.
I hyran ingår ett begränsat antal kilometer och bilförsäkring vid krock.

Dag  1 Ingen måltid ingår
Dag  2 Frukost
Dag  3 Frukost
Dag  4 Frukost
Dag  5 Frukost

Hotel-Casa-Higueras

Hotel-Casa-Higueras

Santa-Cruz-Plaza-Hotel

Santa-Cruz-Plaza-Hotel

Hotel-Galerias

Hotel-Galerias

Bilkategori Hotell Stad Hab DBL i SEK
Categoria C (Sedan) GaleriasCasa HiguerasSanta Cruz Plaza SantiagoValparaisoSanta Cruz Std StdTradicionalStd 6 550
Categoría F1 (Sedán) GaleriasCasa HiguerasSanta Cruz Plaza Ga SantiagoValparaisoSanta Cruz Std StdTradicionalStd 10 900

Kontakta oss för reservation!
BloggTwitterFacebook