Our Destinations

Otroligt hjälpsam och omtänksam personal och allt fungerade perfekt under resan till Colombia.

Newsletter

Namn
E-post

kammarkollegietEkoturism i La Serenas vackra natur
4 dagar/3 nätter

Dag 1 – La Serena-Coquimbo-La Serena
Mottagning på flygplatsen i La Serena och transfer till hotellet. Under eftermiddagen blir det en tur i La Serena, med besök på museer och i neokolonialistiska byggnader. Vi besöker Iglesia de San Francisco och Arkeologmuseet känt för sin utställning om Diagüita kulturen. Därefter besök på handarbetsmarknaden ”La Recova”. I Colina del Pino har vi en underbar panormavy över La Serena och Coquimbo. Senare fortsätter turen till Avenida Francisco de Aguirre med sitt utomhusmuseum med skulpturer. Slutligen fortsätter turen längs kusten och vi passerar hotell, småhus, restauranger och andra välbesökta sevärdheter i staden, bl a La Herradura-stranden. Åter till hotellet i La Serena. Övernattning.

Dag 2 – La Serena-Ovalle-Parque-Nacional Fray Jorge-La Serena
Avfärd för heldagsutflykt. Kort besök i Ovalle, Parque del Encanto, en arkeologisk utgrävningsplats med lämningar från Molle-civilisationen. Besök i Fray Jorge national Park som är ett världsbiosfär-reservat, bl a på grund av den magnifika Validivian-regnskogen. Slutligen fortsätter vi till Río  Limarí med sin underbara flora och fauna. Åter till La Serena. Övernattning.

Dag 3 – La Serena-Punta de Choros-La Serena
Heldagsutflykt till Bahía de Punta Choros. Vi kommer där att få en kort presentation om Pingüino de Humboldt nationalreservat. En segelbåt tar oss till Punta de Choros, där vi får se pingviner, sälar och sjölejon, beroende på viken säsong det är. Seglingen fortsätter till ”Isla Damas” där vi har möjlighet att se den populära flasknosdelfinen i det turkosa vattnet! Åter till Punta de Choros, med ledig tid för att kunna njuta av stranden. Åter till La Serena. Övernattning.

Dag 4 – La Serena
Transfer till flygplatsen för hemfärd.

Obs:
Säsong: hela året (för att se flasknosdelfiner är perioden september-april att rekommendera)
Språk: spanska/engelska

Inkluderar
Entré till El Encanto Park, Fray Jorge National Park and Reserva Nacional del Pingüino de Humboldt.

Måltider
Dag 1: inga måltider inkluderade
Dag 2: frukost-lunch
Dag 3: frukost-lunch
Dag 4: frukost
Hotell


Kontakta oss för bokning!
BloggTwitterFacebook