Our Destinations

Vi är jätte nöjda med vår resa till Colombia och åker gärna tillbaka !

Newsletter

Namn
E-post

kammarkollegietDag 1 – Arica-Lluta Oasis-Putre
Mottagning vid flygplatsen i Arica. Avgång till Llutaoasen, där vi får chansen att observera enorma geoglyfer från Tiawanakukulturen. Besök i Poconchile, en förhistorisk bosättning. Turen fortsätter till öknen och Pukará de Copaquilla, en antik inkafästning. Vi ankommer sedan till Putre, en förhistorisk bosättning till fortfarande behåller sina traditioner.

Dag 2 – Putre-Salar Surire – Putre
Avgång från Putre till Surire saltgruva som ligger högt ovanför havsnivån. Besök i Nationalreservatet Las Vicuñas, Ancute, Guallatiri och Viluvio, där Aymarafolket lever genom alpacka och lamauppfödning. Vi fortsätter längs snötäckta bergstoppar till den ständigt rykande Guallatirevulkanen. Vi återvänder sedan till Putre.

Dag 3 – Putre-Parinacota-Chungará Lake-Arica
Avgång till Parinacota, som är en av de äldsta Aymarabyarna i området. Besök i Barroque- mestizokyrkan. Avgång till Chungarásjön, som är den högst belägna sjön i världen, och som ligger i Lauca nationalpark. På eftermiddagen blir det transfer till Arica genom Llutadalen, med dess viktiga arkeologiska platser. Ankomst till hotellet i Arica.

Dag 4 – Arica
Transfer till flygplatsen

Anmärkningar
Säsong: Året runt
Språk: Spanska – Engelska

Inkluderar inträde på Lauca Nationalpark och San Miguel de Azapamuséet

Måltider
Dag 1: Inga måltider
Dag 2: Frukost – lunch
Dag 3: Frukost – lunch
Dag 4: Frukost

 

Hotel DOUBLE SINGLE
CODPA VALLEY LODGE / PUTRE 6900 13800

Contact us for reservations!< >
BloggTwitterFacebook