Our Destinations

Vi är jätte nöjda med vår resa till Colombia och åker gärna tillbaka !

Newsletter

Namn
E-post

kammarkollegietDen här expeditionen är inspirerad av resorna från förfäderna till Kaweskarfolket. Vi seglar genom kanaler och fjordar och närmar oss glaciärerna. Vi kommer att gå i land på öar med små byar, fulla av traditioner och kan uppskatta naturen på dessa platser. Slutligen kommer vi till den centrala delen av södra Campos de Hielo.


Dag  1 – Puerto Natales – Skorpioskajen
Mottagning i Puerto Natales, överföring till sjöfart Skorpios terminal i Puerto Natales.
Vi kommer att checka in och sedan gå ombord på Skorpios III där vi kommer att tas emot av besättningen och bjudas på cocktail och middag.

Dag  2 – Puerto Natales – Angostura Kirke -Colllinwood – Canal Concepcion
Vi seglar från Puerto Natales, runt 04:00, för att segla genom Angostura Kirke, norrut genom kanalen Marla Vikunja, Bahia Union, och kanalerna Collingwood, Sarmiento, Concepción och bred för att ankra på Seno Eyre Fjord. Efter lunch seglar vi till kanalen Pitt, och anländer till kanalen Concepción.

Dag  3 – Pio X Glacier – Fjord Eyre – P. Eden
Mitt på dagen gör vi oss på nytt redo för att segla på Eyrefjorden, Grapperkanalen och Paso del Indio. Ankomst till Puerto Eden för att besöka denna lilla by, vars första invånare var Kaweskar- och Alacalufeindianerna. Ett av särdragen i Port Edénm är att det endast är gågator som leder till husen och till utsitksplatsen.

Dag  4 – Puerto Eden – Steg Deep – Amalia Glacier – Caleta Villarrica
Tidigt på morgonen lämnar vi Puerto Eden. Vi seglar genom Abismoun, en bred kanal som leder till Glacier Amalia glaciären, som ligger i den centrala delen av södra Campos de Hielo. På natten lägger vi ankar i viken Villarrica.

Dag  5 – Caleta Villarrica -  Fiordos Ásia Y Calvo -Angostura Kirke – Seno De Última Esperanza
Vi seglar mot fjordarna Asia och Calvo. Vi ankommer på morgonen till Estero Calvo, och besöker glasiärerna Asia och Calvo. Vi fortsätter genom Angostura Kirke. På kvällen äter vi tillsmmans med kaptenen.

Dag  6 – Seno De Última Esperanza – Puerto Natales
I gryningen kommer vi att fortsätta vår resa genom Seno De Última Esperanza. Ankomst till Skorpiosterminalen i Puerto Natales runt 08:30. Transfer till staden.

Dag 1 – Middag
Dag 2 – Frukost – Lunch – Te – Middag
Dag 3 – Frukost – Lunch – Te – Middag
Dag 4 – Frukost – Lunch – Te – Middag
Dag 5 – Frukost – Lunch – Te – Middag
Dag 6 – Frukost

Kontakta oss för priser!
BloggTwitterFacebook