Our Destinations

Vi är väldigt nöjda med resan som var till 100 % väl genomförd med allt vad som vi blev lovade

Newsletter

Namn
E-post

kammarkollegietAndean lakes

Andean lakes

 

 

 

Dag 1: Santiago- Puertto Montt eller Puerto Varas
Transport till flygplatsen. Mottagning i Puerto Montts flygplats och transfer till hotellet. På eftermiddagen tar vi en tur genom staden som börjar med ett besök på Plaza de Armas och katedralen. Därefter besöker vi Melipulli som är en av Puerto Montts kullar och som erbjuder en panoramisk utsikt över la Isla Tenglo och Seno de Reloncavi.

Därefter passerar vi stränderna Pelluco och Chinquihue, där man kan beskåda båt- och fiskeverksamheten. Dessutom finns en konstmarknad i Angelmó. Transfer till hotellet i Puerto Montt eller Puerto Varas. Övernattning.

Dag 2 Puerto Montt eller Puerto Varas- Nationalparken Vicente Perez Rosales- Peulla
Avresa för att genomföra en utflykt till Peulla. Vi tar oss genom gränsen till sjön Llanquihue, i närheten av vulkanen Calbuco, innan vi träder in i Nationalparken Vicente Pérez Rosales, där vi kan beskåda den majestätiska vulkanen Osorno, vattenfallen i Rio Petrohue och sjön Todo los Santos. Vi seglar genom det smaragdfärgade vattnet på denna sjö med skogsklädda stränder, bergskedja, vulkaner och vattenfall. Ankomst till Peulla, som är en liten villa som ligger nära vattnet vid sjön Todos los Santos. Middag och övernattning på ett hotell i Peulla.

Dag 3 Peulla- Puerto Montt eller Puerto Varas
Tillbakaresa till hotellet i Puerto Montt eller Puerto Varas. Övernattning.

Dag 4 Puerto Montt eller Puerto Varas- Puyehue
Avgång från hotellet i Puerto Montt till PuertoVaras, en vacker stad i tysk stil som ligger längs stränderna till sjön Llanquihue. Avgång mot Frutillar genom den antika vägen los Colonos. Vi besöker monumentet los Colonos Alemanes, där vi får se vulkanerna Calbuco, Osorno, Oybtuagudo och Puyehue. Frutillar är även känt för efterrätterna, som huvudsakligen kommer från Europa, såsom kuchen och strudel.

Vi fortsätter längs sjökanten och kommer till Puerto Octay, med den imponerande vulkanen Osorno. Vi fortsätter genom Puerto Fonk, och kommer till la Hacienda Rupanco. Därefter åker vi till Entre Lagos vid strandkanten till Puyehuesjön, från vars strand det är möjligt att ta sig till Puyehuekällorna, där det finns ett hotell, värmekällor och en av de mest kompletta spa-anläggningarna i hela södra Chile. Här kan man njuta av en jättegod lunch och ett bad i pooler från värmekällorna.

Dag 5 Puyehue
Ledig dag för att njuta av värmekällorna och ägna sig åt utomhusaktiviteter.

Dag 6 Puyehue- Puerto Montt
Vid bestämd tid åker vi till flygplatsen för att ta avgångsflyget.

Språk: Engelska- Spanska- Portugisiska
Dag 1: Ingen mat
Dag 2: Frukost- Lunch- Middag
Dag 3: Frukost
Dag 4: Frukost- Lunch- Middag
Dag 5: Frukost- Lunch- Middag
Dag 6: Frukost

Kontakta oss för bokning!
BloggTwitterFacebook