Our Destinations

Otroligt hjälpsam och omtänksam personal och allt fungerade perfekt under resan till Colombia.

Newsletter

Namn
E-post

kammarkollegietNordic Latin Travel Eco-Tourism

Dag 1
Avgång från ditt hotell i Manaus till Juma Lodge. Resan tar tre timmar via snabb båt och van. Under din resa kanske du har turen att få stöta på några rosa delfiner och du kommer även att få se det fantastiska mötet mellan olika vatten. Det leriga vattnet i Solimões River och svarta vattnet Negro floden löper sida vid sida, utan att blandas , för att till slut bilda den stora Amazonasfloden.
Njut av din första kontakt med djungeln. På Juma Lodge möts ni med en välkomstdrink gjord av exotiska frukter. Under lunchen serveras en Amazonasrätt. Under eftermiddagen kommer ni att delta i en tur genom Igarapés (Amazonas vikar) och Igapós (översvämmad skog) i motordrivna kanoter. På natten kommer ni under en kanottur att få observera nattens djur, alligatorer, grodor och fåglar. Var uppmärksam på de mystiska ljuden i skogen och den stjärnklara himlen.
Övernattning på hotellet.

Dag 2
Frukost med typiska frukter från området och regional mat. Därefter vandring i djungeln. Alla turer leds av en guide med stor kunskap av området.
Lunch i Lodgen. På eftermiddagen åker ni ut för att fiska och lära er mer om de olika Amazonasarter (piraya, påfågel bas) som finns här. Njut av solnedgången under under tiden som ni återgår till Juma. Middag kommer att lagas med fisken du fångat tidigare, kokta på Amazonas sätt.
Övernattning på hotellet.

Dag 3
På morgonen deltar ni i en soluppgångsutflykt, här kommer ni få bevittna förvandlingen av det mörka vattnet i Juma floden till en spegel samtidigt som ni får höra uppvaknande läten från fåglar. Därefter Frukost för att sedan återvända till Manaus, och vidare till flygplatsen.

Kontakta oss för mer information

eller ring: +46 (0)8 55 11 79 99
BloggTwitterFacebook