Our Destinations

Ni är specialister på Latin Amerika. Resan till Costa Rica var givande och gav hela familjen en bra och oförglömlig upplevelse.

Newsletter

Namn
E-post

kammarkollegietparque-del-cafe2parque-del-cafeIMG_2748
Dag 1: Armenia
Ankomst. Transport till hotellet. Middag och övernattning.

Dag 2: Armenia
Frukost. Med ett s k Panaca-pass har ni entrébiljett och kan se följande shower: Horse World, Canine World, Cattle Exhibition och Pig Race. Stängt på måndagar.

Dag 3: Armenia
Frukost. Coffee Park-passet ger dig gratis entré till parken, tur o returbiljett till linbanan, kaffetåget, berg- och dalbana eller filmshow, orkidéshow, karusell och sightseeing.

Dag 4: Hemresa
Frukost. Transport till flygplatsen.

 

Zona Cafetera II

Dag 1: Armenia
Ankomst. Transport till hotellet. Middag och övernattning.

Dag 2: Armenia
Frukost. Under morgonen åker vi till Chapolera Farm, ca 20 minuter från Armenia. Väl framme får vi en föreläsning om kaffets historia. Vi får träffa bönder, som berättar hur de arbetar. Vi får också praktiskt ta del i planteringen, plockningen och bearbetningen av bönorna, vilka sedan mals och blir det bästa kaffet i världen! De som vill, ges möjlighet att klä sig som kaffearbetarna på farmen och får prova på att arbeta med dem ute på fälten. Besöket avslutas med ännu en beskrivning av kaffets historia – hur det processas, packas och exporteras över hela världen.
Turen fortsätter med ett besök till fjärilshuset, med över 25 olika arter. Vi besöker också botaniska trädgården. Lunch inkluderad.
Middag och övernattning.

Dag 3: Armenia
Frukost. Under morgonen besöker vi Quimbaya Museum med en fin samling av arkeologiska föremål från regionen. Vi fortsätter till Salento, den äldsta staden i kafferegionen, där vi kan beundra den koloniala arkitekturen. Resan går vidare till Valley of Cocora, med sin fantastiska flora och fauna. Här får vi bl a se Colombias nationalträd – vaxpalmen. Det finns också möjlighet till ridturer i dalen. Lunch inkluderad. Middag och övernattning.

Dag 4: Hemresa
Frukost. Transport till flygplatsen.

Contact us for reservations!
BloggTwitterFacebook