Our Destinations

Vi vill tacka er för allt vi fått vara med om, på denna fantastiska resa till Peru, som vi alltid kommer att ha med i våra hjärtan.

Newsletter

Namn
E-post

kammarkollegietBogota och Colombianka Västindien

Bogotá 2 nätter/Cartagena 3 nätter/San Andrés 3 nätter

Dag 1: Bogotá
Ankomst till El Dorado International Airport. Transport till hotellet.

Dag 2: Bogotá
Frukost. 09.30 startar den guidade stadsturen. Vi besöker Bolivar Square, National Capitol, Bolivar House och Gold Museum med 30.000 förhistoriska föremål (entrébiljetter till Gold Museum och Bolivar House inkluderat). Museet är stängt på måndagar. Eftermiddagen ledig. Middag och övernattning.

Dag 3: Bogotá – Cartagena
Frukost. Transport till flygplatsen för flyg till Cartagena. Ankomst till Rafael Nuñez International Airport och vidare transport till hotellet. Middag och övernattning.

Dag 4: Cartagena
Frukost. Stadstur där vi besöker gamla stan med sina koloniala byggnader – San Felipe Castle, La Popa Hill, Walled City,  Boca Grande och det exklusiva bostadsområdet Castillo Grande. Eftermiddagen ledig. Middag och övernattning.

Dag 5: Cartagena
Frukost. Dagen ledig för egna aktiviteter eller för en tur till Rosario Islands. Middag och övernattning.

Dag 6: Cartagena – San Andres
Frukost. Transport till flygplatsen för vidaretransport till San Andres Island. Ankomst till Rojas Pinilla Airport och transport till hotellet. Middag och övernattning.

Dag 7:  San Andres
Frukost.  Vi reser runt ön och besöker de mest sevärda platserna såsom: Morgan’s Cave, Blowing Hole, South Bay beach och San Luis. Eftermiddagen fri för egna aktiviteter. Middag och övernattning.

Dag 8: San Andres
Frukost. Dagen ledig för att njuta av de underbara stränderna eller för en valfri tur till Acuarium och Jhonny Kay. Middag och övernattning.

Dag 9: Hemresa
Frukost. Transport till flygplatsen för hemresa

Hotell information
BloggTwitterFacebook