Our Destinations

Vi är väldigt nöjda med resan som var till 100 % väl genomförd med allt vad som vi blev lovade

Newsletter

Namn
E-post

kammarkollegietCartagenaCartagenaCartagena

Stadstur

Hjälp med tvåspråkig guide. Besök de viktigaste monumenten från den koloniala staden, såsom Saint Philip Fort, La Popa Hill, den muromgärdade staden, liksom bostadsområdena. Bocagrande y Castillo Grande. Privata tjänstenäringar med konditionerad luft.

Spree i Chiva

En 3 timmar lång nattur genom den moderna och koloniala staden i en buss, nationella drycker, snacks och musik ingår.

Promenader vid Gamla Stan

Guidad vandring längs den muromgärdade gamla stan, titta på gatorna, kyrkor, koloniala hus med sina balkonger, museet som var hemvist för Rafael Nunez, vald till president fem gånger, Santa Catalina bastion, hantverkets rum på Las Bovedas (Dungeons) där du hittar handgjorda souvenirer. Längd: Cirka 3 timmar.

Cartagena

Åka med hästtransport

Ni åker med hästdragna vagnar genom Cartagenas smala gator och avslutar vid en restaurang i staden för att njuta av en utsökt middag. Återvänd till hotellet. Längd: ca 2 timmar.

San Pedro de Majagua Island

Samma beskrivning förklaras i Tour de Rosario Island, men ni bor på denna vackra egendom som förvaltas av Sofitel Santa Clara hotellet och med två fina stränder. Lunch ingår.

Mangroves Tour

En timmes tur med kanot, under hela resan kommer du att kunna beundra den fantastiska landskapet och den imponerande mangrove som syresätter dessa vatten, Du avslutar denna tur med att spendera resten av dagen på Hotel Las Americas strand och med en typiskt lunch på en restaurang i närheten av detta hotell.

 

Mucuraöarna

Mucuraöarna

Palmaöarna

Palmaöarna

Rosarioöarna

Rosarioöarna

dykning

Dykning

Vulkanen Totumo

Vulkanen Totumo

 

 

 

 

 

 

 

 

Boka här!

Eller kontakta oss för mer information

 
BloggTwitterFacebook