Our Destinations

Vi vill tacka er för allt vi fått vara med om, på denna fantastiska resa till Peru, som vi alltid kommer att ha med i våra hjärtan.

Newsletter

Namn
E-post

kammarkollegietStadstur och botaniska trädgården

Ankomst till flygplatsen och transfer till hotellet.
En 3-timmars tur genom Medellin, Colombias industristad, känd för sina textilier. Vi besöker Metropolitan Cathedral och Hill of Nutibara. Entré till Botaniska Trädgården, där vi får se en permanent samling av colombiansk flora och fauna. Vi fortsätter med tunnelbana till Santo Domingo stationen, där vi kliver på en linbana för att få en underbar vy över staden!

 

Stadstur och Antioquia Museum

Ankomst till flygplatsen och transfer till hotellet. En 3-timmars tur genom Medellin, Colombias industristad, känd för sina textilier. Vi besöker Metropolitan Cathedral och Hill of Nutibara. Därefter beger vi oss till Museum of Antioquia, där vi får se en privat samling av Colombias kände konstnär Fernando Botero.

 

colombia_bt-traditional-finca_content_resized2Country-sideIMG_0436

Tur ut på landet

Denna tur är en av de mest traditionella till landsbygden utanför Medellin. Vi besöker städerna El Retiro, La Ceja, Rionegro, San Antonio de Pereira, El Carmen de Viboral, Tutucan Park och Tequendamita Falls. Inkluderar entré till parken och lunch.

 

Boende i Medellin  Se hotellen här!

 

Kontakta oss för mer information!
BloggTwitterFacebook