Our Destinations

Alla transfers gick strålande, väldigt trevligt boende, en toppenresa! /familjen Forsberg  -2011

Newsletter

Namn
E-post

kammarkollegietSanta Marta05_santa_martatayrona2

City Tour

Transfer från flygplatse till hotellet med en guide. Besök till huset san Pedro Alejandrino, där Simon Bolivar dog 1830, gamla delen av staden och den vackra bukten som är omgiven av berg.

Tayrona National Park och by

Sierra Nevada de Santa Marta är beläget i den norra delen av Colombia i Magdalena områdena, La Guajira, och Cesar. Teyuna Arkeologiska Park, kallas även för “Ciudad Perdida” (den försvunna staden) och ursprunget av landets mest betydelsefulla Indianska civilisation ligger helt och hållet på bergskedjan Sierra. Det är den mest välkända och mest accepterade ekoturismsområdet i landet bade av medborgare och utländska folk med god förtjänst av dess vackra landskap och mixade folk av olika härkomst. Det innefattar många olika klimat från havet, regnskog till bergen. Vildlivet och stränderna är berömda.

Endags tur, med frukost och lunch inkluderat. Många aktiviteter är tillhandahållna, till exempel: Kulturell kontakt, bergsklättring,  vild liv, fauna, arkeologi, fotvandring, forskning och miljö aktiviteter.

Playa Blanca – Akvarium

Tayrona Biologisk Park. Njut av stränder med kristallklart vatten, vit sand, korallrevs botten, , vikar och strand landskap.
Akvariumet har delfin och säl shower.

Tour Cartagena and Santa Marta

Kontakta oss för mer information!

 

Parque Nacional Tayrona

Information om Parque Tayrona här!
BloggTwitterFacebook