Our Destinations

Vi är väldigt nöjda med resan som var till 100 % väl genomförd med allt vad som vi blev lovade

Newsletter

Namn
E-post

kammarkollegietOm Karibien

Karibien

Karibien erbjuder  sol, kritvita stränder, vajande palmer, god mat och dans till härliga rytmer. Det är svårt att inte bli smittad av den härligt avslappnade mentaliteten.

Aruba
Aruba

Aruba är en del av det holländska kungadömet men är självstyrande sedan 1986. Om du gillar sol och bad är den här ön ett paradis med fantastiska, långa, vita stränder, turkost färgat vatten och många trevliga restauranger. Landskapet är annars ganska kargt och platt. Den västra sidan av ön är kantad med långa vita stränder där vattnet är grunt och det finns sällan höga vågor. Huvudstaden Oranjestad erbjuder bra shopping och en studsande nattliv.
Curacao

Curacao

Curacao ligger i Karibiska övärlden och är en del av Nederländska Antillerna. Det officiella språket är holländska men många talar även Papiamentu som är öns eget språk. Bli charmad av de vackra stränderna eller kanske du vill dyka i det spektakulära havet! Shoppingen är fantastisk och nattlivet riktigt glittrande. Huvudstaden Willemstad har en enorm mängd kulturskatter och är därför idag en del av Unescos lista över världens kulturarv. Simma med delfiner, åka på struts safari eller smaka på ölet Amstel Bright som framställs ur havsvatten – välkommen till Curacao!

saint-Marteen
San Martin

San Martin är en tropisk ö i Karibiska övärlden, ca 300 km öster om Puerto Rico. Ön är liten men du hittar ändå massor av små städer och byar och fantastiska landskap som är mycket varierande. San Martin är känd för sin hisnande skönhet, perfekt klimat, härlig mat, bra shopping och för sin romantiska atmosfär. Vita stränder med vajande palmer, bra förutsättningar för dykning, vänliga människor och utsökta naturupplevelser – en oförglömlig semester väntar på dig.

Punta-cana
Punta Cana- Dominikanska republiken

Punta Cana ligger i den östra delen av Dominikanska republiken. Området är mest känt för sina stränder omringat med två hav Karibien och Atlanten. Det betraktas också som ett av de vackraste områdena i Dominikanska republiken. Mer än 40 km vit sand, vajande kokospalmer och att det är billigt att leva gör denna plats till ett paradis.
BloggTwitterFacebook