Our Destinations

Ni är specialister på Latin Amerika. Resan till Costa Rica var givande och gav hela familjen en bra och oförglömlig upplevelse.

Newsletter

Namn
E-post

kammarkollegietOm Guatemala

guatemalatikalguatemala--1

Guatemala är ett land som erbjuder fantastiska upplevelser. Den gamla Maya kulturen, underbar natur och charmiga städer i kolonial stil gör din resa hit oförglömlig. I Tikal finns den största utgrävningsplatsen av Maya ruiner. Klättra upp på någon av pyramiderna och du har en enastående utsikt över regnskogen. Landet är med sitt unika ekosystem det bästa stället för att uppleva biologisk mångfald. Ta med din kikare, bara i Tikal finns över 300 fågelarter! Mer information här!

 

Förslag på Program och paket.

 

Guatemala - Panama

Guatemala - Panama

Guatemala - Belize

Guatemala - Belize

 

 

 

 

 

 

 

Utflykter och turer.

Turer i Guatemala

Turer i Guatemala

Turer i Antigua

Turer i Antigua

 

 

Geografi

Guatemala är bergigt, förutom det södra kustområdet och de nordliga vidsträckta lågländerna i Petén. Två bergskedjor delar landet i tre större regioner. Dessa områden skiljer sig i klimat, höjd och landskap, vilket ger dramatiska kontraster mellan heta och fuktiga tropiska lågländer och högländernas toppar och dalar.

Klimat

I låglänta delar av landet är klimatet tropiskt medan det är svalare på högre höjder. Vid den karibiska kusten förekommer orkaner och andra tropiska oväder.

Huvudstad

Guatemala City.
BloggTwitterFacebook