Our Destinations

Vi är väldigt nöjda med resan som var till 100 % väl genomförd med allt vad som vi blev lovade

Newsletter

Namn
E-post

kammarkollegietTurer till Honduras

Copan-honduras

Copan Ruins

Copan Ruins är en stillsam oas av forntida kultur och storslagen natur som ligger inbäddad i Honduras. I många år har Copan varit berömt för dess praktfulla Maya – Ruin, ett utnämnt Världs Arv plats ansedd av arkeologer att vara det kulturella centrumet, ett Paris, i Maya världen.
Mer information!

las-cascadas-honduras11

La Ceiba

La Ceiba, även känt som “Honduras’ Älskling”, anses vara den mest glada, arbetande och vänliga staden i vårat land. Dess geografi förenar floder, stränder, skogar och en översvallande naturlig skönhet bevarad i vår National Park “Pico Bonito” och Wildlife Tillflyktsort “Cuero y Salado”. På grund av detta har La Ceiba has been förklarat av vårt statsskick som “ Den Ekoturistiska Huvudstaden i Honduras”.
Ni kommer finna de bästa möjligheterna till att koppla av, vila, njuta av och ingå i världen av eko-äventyr
Mer Information!

cayos-cochinos

Cayos Cochinos

Cayos Cochinos är en grupp av två små öar (Cayo Menor och Cayo borgmästare) och 13 små korallrev som ligger 3 mil nordost om La Ceiba på Honduras norra kust. Tack vare det varierande undervattenslivet, erbjuder dessa öar dykning och snorkling av högsta kvalitet. Gå under ytan och se havssköldpaddor, exotiska fiskar och andra djur, eller stanna på ön och njut av det underbara vädret och de vackra stränderna.

Mer information!
BloggTwitterFacebook