Our Destinations

Ni är specialister på Latin Amerika. Resan till Costa Rica var givande och gav hela familjen en bra och oförglömlig upplevelse.

Newsletter

Namn
E-post

kammarkollegietTurer till Perú

Jungle-Waterfall-(Media---R

Pacaya Samiria National Reserve
Pacaya-Samiria nationalpark ligger i Amazon-området, ca 17 mil väster om Iquitos. Reservatet är ett triangelformat område mellan Maranon och Ucuyali floderna. Dessa floder korsar varandra vid den nordöstra spetsen av reservatet och markerar början av vad som kallas Amazonas River proper (typisk). Mer än 300 olika arter av fåglar lever i Pacaya-Samiria, inkluderande fem av åtta arter av den s k Macaw-papegojan. Hoatzin-fågeln med sitt förhistoriska utseende kan man också träffa på här.
Mer information!

Amazon-River-(Media-Rec)Amazonresan- En kryssning med camping genom regnskogen

Fyra dagar/ tre nätter

Peru handlar inte bara om Lima, Stilla havet och Anderna. I landet finns även en bit av Amazonas. Se på djurlivet i djungeln, med fåglarna, aporna och de andra exotiska djuren. Du får även bland annat fiska och paddla kanot i Tahuampasjön.

Mer information!

Catedral-de-Lima.jpg

Stadsutflykter Lima och omgivningar

Lima-stadsutflykt

Utflykten börjar med ett besök på ”Fiskarens Pir” och på fiskemarknaden, där fiskarna fångas på det traditionella sättet. Därefter åker vi till Barranco, som är ett traditionellt och bohemskt distrikt i Lima city där vi kan se vackra republikanska hus och parker.
Mer information!

<img title=”Casa-Andina-Miraflores-Centro” src=”http://nordiclatintravel.com/wp-content/uploads/2009/10/Casa-Andina-Miraflores-Centro-150×150.jpg” alt=”Casa-Andina-Miraflores-Centro” width=”150″ height=”150″ />BloggTwitterFacebook