Our Destinations

Ni är specialister på Latin Amerika. Resan till Costa Rica var givande och gav hela familjen en bra och oförglömlig upplevelse.

Newsletter

Namn
E-post

kammarkollegietOm Puerto Rico

Diving-in-Puerto-RicoPuerto-RicoPuerto-Rico2

Tänk dig en ljuvlig paradisö i Karibiska Havet och vi säger Puerto Rico. Här finns det mesta som ger dig en oförglömlig semester. Magnifika, soldränkta sandstränder, fantastisk natur och mat som bjuder på oväntade, kulinariska upplevelser. Gillar du museer och kultur är utbudet enormt. Ett exotiskt klimat, pulserande nattklubbar, kultur och mycket, mycket mer. Ett resmål fyllt av upplevelser!

Geografi
Puerto Rico ligger som en av de fyra öarna i kedjan Greater Antilles, utspridda söder om Florida. Ön har en lång kustlinje och kan skryta med ca 20 skogsreservat och fantastiska stränder med utmärkta vattensportställen.

Klimat
Temperaturen i Puerto Rico faller aldrig under 20 grader C, men det är varmast under sommarmånaderna. Det är också då det regnar mest.

Huvudstad
San Juan

Språk
De officiella språken är spanska och engelska

Valuta
Amerikanska dollar. Kreditkort accepteras vanligtvis.

Öppettider
Vanligtvis mellan 08.30 till 17.30 från måndagarna till fredagarna. Vid offentliga semestrar har statliga kontor, banker och skolor stängt. Transporter och musem kan också ändra sina scheman då.

Electriciet
110 volts AC 50 HZ, amerikansk standard

Pass och visum
Man måste ha en returbiljett klar och nödvändiga dokument för att få släppas in i landet.
Samma inträdeskrav gäller för Puerto Rico som för resten av USA.
BloggTwitterFacebook