Our Destinations

Ni är specialister på Latin Amerika. Resan till Costa Rica var givande och gav hela familjen en bra och oförglömlig upplevelse.

Newsletter

Namn
E-post

kammarkollegietTurer till Dominikanska Repúbliken

Punta-canaPunta Cana-Dominikanska Republiken
Punta Cana ligger i den östra delen av Dominikanska Republiken. Området är mest känt för sina stränder som möter både det karibiska havet och Atlanten. Platsen anses också vara en av de vackraste i Dominikanska Republiken. Mer än 40 km vita sandstränder, vajande kokosnötspalmer och en låg prisnivå gör Punta Cana till ett verkligt paradis!
Mer information!

Dominikanska-republik-1Äventyr i Dominikanska Republik
Kom och prova på ett äventyr utan dess like i Dominikanska Republiken. Under 7 nätter och 8 dagar får du chansen att uppleva en resa med färgstark kultur och historia. Här hittar du 500 år av historia, vackra vattenfall, floder och de mest spektakulära oexploaterade stränderna på allt på ett och samma ställe. Lär dig hur dominikanerna lever, besök små byar och njut av deras vanor och typiska mat. Allt det här medan du bor på fyr- och femstjärniga hotell och åker med förstklassiga transporter som är specialanpassade för din bekvämlighet och säkerhet.
Mer information!
BloggTwitterFacebook