Our Destinations

Tack för ditt jobb, vi vill och kommer verkligen att rekommendera researrangemang till Colombia via dig.

 

Newsletter

Namn
E-post

kammarkollegiet8 dagar i Surinam


 

 

Dagsprogram

Dag 1: Välkommen till Surinam! Ni blir hämtade med transfer från flygplatsen Paramaribo Zanderij till Hotell Krasnapolsky i Paramaribo.

Dag 2: Transfer till Bergendal Eco & Cultural River Resort som ligger c:a 85km från Paramaribo längs Surinamfloden och tropisk natur. Här finns massor med aktiviteter i och runt området., varför inte ta på er vandringskängorna och bekanta er med området och se den vackra natur som omfamnar landet, genom en guidad vandringstur under 1 ½ timme. Efter vandringen bjuds det på lunch. Avsluta dagen med en lugn båttur.
Efter dessa aktiviteter avnjuts en god middagsbuffé vid hotellet.

Dag 3: Hoppas att ni har vilat upp er tillräckligt under natten, för det finns många aktiviteter att prova på. Ni kan exempelvis prova på en Mountainbike-tur. Hjälm, cykel, dryck samt en lättare lunch ingår. Längs turen får ni se sjön vid Brokopondo, Afobakadammen, Byarna Victoria och Balingsula. Efter 3-4 timmar är vi tillbaks vid hotellet. Glöm inte att stretcha!
På eftermiddagen får ni fri tid som ni kan spendera hur ni vill!

Dag 4: Ny dag, nya möjligheter. Idag föreslår vi er att delta i en guidad expedition där ni går längre in i Surinams exotiska djungel. Ni hämtas upp av båt som tar er vidare mot en stig från vilken ni påbörjar en 4 timmars vandring. Vatten ingår. Lunch på hotellet.
På eftermiddagen kan ni välja en aktivitet där ni får en fantastisk blick över landskapet då vi tar oss upp på en hög plattform och åker linbana längs de exotiska träden, i bästa Tarzan stil.

Dag 5: Denna dag kan avsättas till det som finns utanför Bergendal Resort och en rekommendation är att se ruinerna av den Judiska synagogan som är byggd under 1700-talet och är den äldsta synagogan i Sydamerika. Här finns mycket att se eftersom det är så stort och massor av historia därtill. I turen ingår entré och lunchlåda. Efter det kan vi ta oss vidare med båt till transmigrationsbyn Nyun Lombe och träffa lokala människor, grundskolan som finns i byn samt det lokala bageriet.

Dag 6: Sista dagen på Bergendal Eco-resor och vad passar inte bättre än att varva ner med en kayaktur för att upptäcka den vackra natur runt Mamabukten. Hämta ett picknickbord och barbeque-set med mat. Vid solnedgången kan ni vara med om en Sunset Tour med båttur, och guide. Här njuter ni av den sista kvällen på en sagolikt vacker plats med skön musik i bakgrunden och en kall läsk eller öl i handen.

Dag 7: Transfer tillbaks till Paramaribo och Hotell Krasnapolsky. Resterande av dagen i Paramaribo är fri. Övernattning på hotellet.

Dag 8: Transfer till flygplatsen. Trevlig hemresa!

Pris per person och del i dubbelrum

Högsäsong 8700SEK
(april, juli, augusti och 1 december- 15 januari)

Lågsäsong 7700SEK
(16 januari-28 februari, maj, juni, september, oktober, november)

Detta ingår i priset:
•    2 övernattningar i standardrum på Hotell Krasnapolsky i Paramaribo
•    frukost på Hotell Krasnapolsky
•    5 övernattningar i Lodge C-klass på Eco-lodge Bergendal Resort (All Inclusive)
•    Alla måltider på Bergendal Resort (frukost, lunch, middagsbufféer)
•    Alla icke-alkoholhaltiga drycker på Bergendal Resort
•    Transfer från Hotell Krasnapolsky till Bergendal Resort t/r
•    Transfer flygplatsen – Paramaribo t/r
•    Fri entré till Bergendals Äventyrscenter
•    Historisk tur i Bergendal
•    Hotellskatter
•    Serviceavgifter
•    Nordic Latin Travels administration och vägledning

Detta ingår ej:
•    Flyg Skandinavien-Surinam t/r
•    Aktiviteter nämnda i dagsprogrammet
•    Måltider ej nämnda
•    Övrigt ej nämnts

Hotell Krasnapolsky
Som ett av de äldsta och mest kända företagen i servicebranschen etablerades Hotell Krasnapolsky 1973 och har blivit ett känt landmärke i Paramaribos stad. Med sina restauranger och gradvis växande inom faciliteter samt andra affärer på bottenplanets shoppingarkad, är hotellet eftersträvad av den dynamiska innerstadsskaran. Krasnapolsky erbjuder komfort samt hög service.

Bergendal Eco & Cultural River Resort
Upplev en spektakulär regnskogsnatur med en rik variation av aktiviteter. Denna resort belägen 85 km från Paramaribo fokuserar på eco-turism med ecovänligt boende och ecovänliga aktiviteter. Resorten jobbar hårt för att ta sitt ansvar och bibehålla och ha ett ekologiskt hållbart system för den exotiska biodiversiteten innanför och utanför Resorten. Här finns olika slags boenden att välja mellan; Lodge A, B och C.

Kontakta oss för mer information!
BloggTwitterFacebook