Our Destinations

Alla transfers gick strålande, väldigt trevligt boende, en toppenresa! /familjen Forsberg  -2011

Newsletter

Namn
E-post

kammarkollegietIsla Margarita

Isla Margarita

Isla Margarita är en ö i Karibien, nordost om Caracas, Venezuelas huvudstad.  Margarita är känt för sina vackra stränder och är ett av Venezuelas populäraste turistmål. Isla Margarita är ett utmärkt ställe för  promenader med både slott, kyrkor och enasående natur att beskåda. Tack vare motorvägar som går under tunnlar av träd är allt  lättillgängligt.  För övrigt finns det  utflykter till närliggande öar t.ex. ön El Coche är som en förlängning av Isla Margarita, med en av de bästa stränderna i landet. Cubagua är även det ett fascinerande ställe. För den som älskar att dyka och snorkla, är Los Frailes det bästa alternativet. Med flyg tar det 45 minuter eller om man hellre vill ta färjan går det på 2-5 timmar från Puerto de la Cruz eller Cumana.

asuncion

Stadsutflykter
Upptäck variationen av landskap som Isla Margarita erbjuder. På rekordtid kan du besöka affärerna med äkta konstverk från ön, du kan upptäcka den vackra Pampatarbukten för att fortsätta mot Asuncion (huvudstad på ön). Mellan Asunción och el Valle (religiös huvudstad), kommer du att få chansen att lära känna det högsta berget på ön och se de fantastiska utsikterna och samtidigt få chansen att uppleva en kort parad* i ett av de viktigaste kommersiella centren i Margarita.

jeepsafarijpg

Jeepsafari
Du får möjlighet att åka igenom Karibiens vackraste öar med ett roligt och annorlunda fordon, en fyrhjulsdriven jeep. Tillsammans med en lokal guide, får du uppleva en stor blandning av scenarier som djungeln med den höga luftfuktighet, Nationalparken la Sierras höjder, eller öknen som vi hittar på halvön Macanao.

El-Gran-Roque

Heldag vid Los Roques
Efter en kort flygresa från Porlamar landar vi i el Gran Roque; Vid ön välkomnas vi av personalen och kliver ombord på en katamaran för att ge oss ut genom skärgården. Under dagen besöker vi ett par av uddarna på ön el Gran Roque, och kan passa på att njuta av stranden med den vita sanden och det kristallklara vattnet. Därifrån kan den som önskar ta sig till de multifärgade korallerna som omringar uddarna och prova på snorkling. Lunch serveras. Därefter åker vi till ytterliggare en udde, innan vi på eftermiddagen återvänder till Gran Roque där passagerarna tar flyget tillbaka.

Canaima-zimbioCanaima
Nationalparken Canaima är känd för att ha världens högsta vatten. Den ligger belägen i en av de mest antika stenformationerna på hela planeten i den sydöstra delen av staden Bolivar och omkring 225 kilometer från floden Orinoco.Den här nationalparken blev 1975 klassad som världsarv, för sin fuktighet, kombinerad med djungel och savann, med imponerande platåer som kallas tepuyer, och som daterats till Pre-Cambrica epoken för mer än 3500 miljoner år sedan.  I den högsta platån som kallas Auyantepuy hittar vi det högsta vattenfallet i världen, Salto de angel, som är 1005 meter högt. Kombinationen av den geologiska formationen och de imponerande fallen skapar ett scenario som inte kan hittas någon annanstans i världen. En oförglömlig upplevelse. Mer information!

Isla-de-cocheIsla de coche
Segla i de färgglada vattnen kring det Karibiska Havet och njut av det vackra kustlandkapet medan du upplever olika roliga aktiviteter ombord på en riktigt bekväm båt. Vi kliver av båten vid paradisstranden La Punta i det vackra Isla de coche. Detta är en dag full av underhållning och andra roligheter, åk till kusten på en bananbåt eller utför någon sport på stranden tillsammans med aktivitetspersonalen. Det här blir en oförglömlig dag, både för dig och för dina medresenärer.Transporten till ön tar 50 minuter. På eftermiddagen kan den som vill, återvända till Margarita och de som känner för det kan stanna kvar över natten. Mer information!

Kontakta oss för bokning!
BloggTwitterFacebook