Our Destinations

En underbar resa till Costa Rica! I helheten var allting fantastiskt, samt mycket vänligt bemötande från lokala guider.

Newsletter

Namn
E-post

kammarkollegietPpanamacanalpanamaDarienIndians-2

Panamá är landet där Nord- och Sydamerika möts. Upplev fantastisk natur med spännande djur och växter. Här finns tropisk regnskog, enorma gräsområden och höga berg. Res till de unika indiankulturerna eller besök någon av arkipelagerna med över 1.500 öar. Panama värdesätter sitt spanska arv och framförallt de sju indianstammarna som finns i landet. Här finns något alla, oavsett om du gillar sol, bad, natur, kultur eller storstadspuls. Mer information!

 

Förslag på Program och paket

Bocas del Toro

Bocas del Toro

San Blas

San Blas

Erbjudande

Erbjudande

 

 

 

 

 

 

 

Turer och utflykter

Utflykter i Panamá city

Shoppa i multicentret Albrook Moore eller besök Panamá la vieja, med sina ruiner från tiden då Henry Morgan och hans pirater styrde över stan. Eller varför inte prova på Panamá by night från en traditionell lokal partybuss. Panama är en fascinerande stad med en rik historia.

Mer information

 

Panamákanalen

Att se kanalen som byggdes i början på 1900-talet och som kanske är den kändaste i världen i sitt slag är ett måste om du åker till Panamá. Naturligtvis har vi mängder av utflykter till kanalen att välja på. Följ med på en heldagsutflykt från ocean till ocean eller ta en halvdagstur till Mirafloresslussen kombinerat med en resa genom Panamá city.

Mer information!

 

Historiska och kulturella utflykter till Portobelo

Härifrån forslade de spanska erövrarna sina skatter tillbaka till Europa. Inte helt oväntat blev Portobelo ett populärt tillhåll för pirater och andra rövare. Besök den lilla hamnstaden med den spännande historien och titta på forten och ruinerna.

Mer information

 

Boende Panamá   Se hotellen här!

 
BloggTwitterFacebook